dimarts, 25 de setembre del 2007

BARRANCS A BIELSA

Cap de setmana de la Mercè (22, 23 i 24 de setembre). Vida, Bigorron, Adrià, Andreu, Marià, Mireia i Eli.
Aquest cap de setmana hem anat a Bielsa tot i la predicció meteorològica de mal temps a tot el Pirineu. De totes maneres hem pogut fer alguna cosa.
El diumenge es va aixecar molt ennubolat, i després de fer el ronso una bona estona, vam decidir moure'ns del càmping i anar a veure com estava la cosa per Escuaín, on començava el barranc. Primer de tot el barranco del Lugar, poces estancades i putrefactes idònies per a fer un bon bany i uns ràpels bastant macos que enllaça amb un altra barranc que porta aigua neta de la vall d'Ordesa, l'Escuaín, en el qual vam fer tres saltets i s'ha acabat! (L'últim era de campions, però... la Mireia i jo vam fer ràpel...) L'activitat de tarda va estar emmarcada per fer el sopar i jugar a cartes amb el grup de BTT format per: Montse, Quim, Guillem i Bigorrín.
Dilluns al matí feia més bo, ens va fer molt de sol, i vam decidir fer un barranc esportiu tot encadenant ràpels. La foz de la canal. Destacar un super ràpel volat d'uns 50 metres (en el qual em deurien sentir fins a la lluna) i altres ràpels molt estètics i llarguets.
I després.... cap a casa hi falta gent!!

No hi ha fotografies del cap de setmana. La vidacàmera encara no té targeta...