divendres, 29 de juny del 2007

GUARA REMEMBER

Per Sant Joan, a Guara a fer barrancs! Peonera inferior el dissabte i Oscuros de Balced el diumenge. Anna Masclans, Riki, Mar, Kim, Anna Turtle, Rutx i Jorge. Leonsitu i Tucson.



El Peonera anava carregadet d'aigua (de poc la corrent ens xucla la Mar...) però el feien famílies senceres ! Accés a la primera i retorn fent dit i bastant el pardal (Els dos cotxes a dalt, en una suposada sortida directa).

A la nit, coca, cava, carneta a la brasa i cap petard (snif).

A l'Oscuros vam anar-hi tard, ja que l'efecte de la revetlla i les indicacions d'un barranquero, ens van aconsellar entrar-hi a les 12h per evitar les agències. Vam adoptar al Jorge, ovella saragossana descarriada (el seu company s'havia torçat el peu el dia anterior arrossegant 1 pota trencada al Gorgas Negras...) i.... cap a l'aigua !

Prou aigua, prou maco i sense gent ! Ràpel sota la cascada, tobogan dintre el caos, Tobogan estret fent un remember de l'Anna FolK, amb la meva ajuda inestimable... (o sigui, amorrada espectacular amb ulleres trencades contra la cornisa de pedra) i saltets finals.

















2 comentaris:

Núria G. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Hola chicos que tal, soy vuestro compañero inesperado de los Oscuros el domingo.
Ya he visto las fotos y han quedado genial asi que Roger si tienes un momento me las podrias enviar a mi correo me molaria un monton tenerlas y asi si pasais por tierras mañas estamos en contacto para quedar.
Un abrazo y espero noticias vuestras
Jorge Roy
jorgeroyjim@hotmail.com
jorgeroyjim@gmail.com