dijous, 14 de juny del 2007

I AQUEST FINDE?

Doncs aquest finde res de res, a Barcelona tenim el Sonar i un espectacle cultural d'aquesta magnitud no es pot deixar perdre, així doncs, enviem el Vida perquè ens ho expliqui tot i disfruti de l'experiencia. El Marià, em sembla recordar, que se'n va a l'aigua, però diferent, a sota i en bombons (perdó: bombones)

Els Vinent potser surten a fer barrancs, ja ens explicaran que fan.

I jo? jo no puc fer barrancs perquè per uns dies canvio d'activitat i me'n vaig a descobrir Euskadi en bicicleta, ja ho explicarem.

Bon cap de setmana a tots els que feu barrancs.

Next meeting: Saint Jhonny (ask for details)

5 comentaris:

Roger Vinent Arnau ha dit...

Els Vinis ho intentaran !!!

Però el temps està una mica lleig...

Marià ha dit...

Jo no aniré pas sol a veure peixos, altres barranqueros també vindran amb mi !
A nosaltres ens igual que plogui, total, a sota l'aigua no ens agafa pas la pluja :-D
Bueno, si em deixen, ja posaré alguna foto d'algun Mero ...

Anònim ha dit...

Dons fer una paradeta en la temporada barranquera per anar al Sonar ha valgut la pena com cada any, i més si el temps sembla que no ha acompanyat, però aquest cap de setmana tornem a agafar el ritme fins que arribi el Monegros.

Anònim ha dit...

Ei sóc el Marc Clemente de guineus, molt majo el blog aket, aviam si feu un curset daklls ostia, k l k vam fer farà uns anys va star molt bé i dsde llavors k nkara tink el neopre a larmari jeje.
Vinga Bon St Joan!

Anònim ha dit...

Marc!!! mira q ets..... cursos ja no fem, pq no es poden fer i pq la gent te el mal costum de fer-se mal, si has madurat una mica ja saps que pots venir amb nosaltres sempre que en tinguis ganes